Kære Honda interesseret

Autocentralen.com er en virksomhed med dybe rødder og mange års erfaring inden for autobranchen.
Hos os kan du med garanti finde bilen, der lever op til dine behov og forventninger, uanset om du søger en ny eller en nyere brugt person-, varebil eller 4×4.

Vi er autoriseret forhandler af 4 bilmærker og har derudover altid mere end 300 nyere brugte biler, som du finder på vores adresse Egtved Allé 1 i Kolding….bilerne kan du selvfølgelig også finde her på siden.

I vores store forretning på 4.500 kvardratmeter på Egtved Allè i Kolding finder du altid et stort udvalg af nye og brugte biler under ét tag.

Vi er autoriseret forhandler og serviceværksted for Honda. Vi servicerer selvfølgelig også alle øvrige bil mærker samt sælger alt i reservedele, udstyr såvel som karosseridele mv.

Autocentralen.com er moderselskab for Tegllund A/S, som forhandler Opel, Chevrolet, Hyundai, Fiat, Citroën og som er autoriseret Suzuki, Chevrolet og Skoda service værksted.
Tegllund A/S har ligeledes 300 topklargjorte brugte biler på lager – så vi sammenlagt ialt har 600 brugte biler…det er helt sikkert et besøg værd.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den bil du søger….for som vi siger –

vi har også en bil til dig…

God fornøjelse

profil-foto